Over ons

WS Security is een dynamisch en snel groeiend bedrijf, dat in brede zin is gespecialiseerd in beveiliging en veiligheid. WS Security bestaat sinds 1 januari 2007 en richt zich op alle diensten en facetten binnen de beveiliging.

Onze uitgangspunten hierbij zijn steeds uw wensen. De handhaving van orde, rust en veiligheid zijn vooral in deze tijd, zaken die u met een gerust hart over kunt laten aan WS Security.

Preventief & Repressief

De medewerkers van WS Security zijn in staat om in alle situaties zowel preventief als repressief op te treden. Na een onderlinge afstemming van uw wensen zullen wij er alles aan doen u een full -service dienstpakket te bieden.

Goedgekeurd beveiligingsbedrijf

Wij zijn ons er terdege van bewust, dat wij in veel gevallen uw bedrijf vertegenwoordigen. WS Security is een door het Ministerie van Justitie onder ND nummer 2529 goedgekeurd beveiligingsbedrijf, en de medewerkers zijn uiteraard beveiligingsmedewerkers met een zeer ruime ervaring. Al onze medewerkers worden door bijzondere wetten (onderdeel van Politie) gescreend en voldoen dus aan de wettelijke eisen om hun vak te mogen uitvoeren.

Op deze manier weten de opdrachtgevers dat zij te maken hebben met betrouwbaar personeel en dat uw opdracht in vertrouwde handen is.

Informatie

Deze website heeft tot doel, u van voldoende informatie te voorzien omtrent onze werkzaamheden en welke diensten wij u kunnen aanbieden. Verder vindt u op deze website, formulieren en contact informatie. Wij staan open voor al uw vragen en opmerkingen.